2014/2015 Alkukesän pelit pelattu!
2014/2015Julkaistu: 03.07.2023 16.10

2014/2015 Alkukesän pelit pelattu!

Alkukauden pelit saatiin päätökseen, kun viimeiset pelit pelattiin kotikentällä Säynätsalon joukkueita vastaan 17.6.2023! Auringon lisäksi mieltä lämmitti hienot pelisuoritukset ja pelikavereiden kannustaminen. Sinisen joukkueen Veeti palkittiin uutena pelaajana FAIR PLAY vihreällä kortilla, ONNEA VEETI! Myös punaisen joukkueen Eelis ja Artturi jatkoivat hienoja pelejä vihreän kortin arvoisesti.

Pelaajat ovat kehittyneet valtavasti kesän aikana, joten innolla jatkamme syyskauteen.

Seuramme pelaajat ovat päässeet myös pelaamaan vahvistuksina Jyväskylän muissa seuroissa. Artturi, Jimi ja Niilo edustivat upeasti Marttia yhteistyöseuramme Holstin Dynamon väreissä viikonloppuna pelatussa HEINÄCUPISSA, missä joukkue (2015 synt.) voitti turnauksen. Upea kokomus pojille, onnea!!

Koska meillä on todella iso määrä lapsia harrastamassa, päätimme syyskaudelle lisätä vielä kolmanne joukkueen 8-vuotiaiden sarjaan, näin saamme kaikille mahdollisimman paljon peliaikaa ja uusimmat pääsevät pelaamaan samaa ikäluokkaa vastaan! Joten syksyllä meillä on tuo 8-vuotaiden joukkuea omassa sarjassa ja kaksi 9-vuotiaiden joukkuetta!terveisin joukkueenjohtaja Eliisa