ME


Me Marttilaiset olemme vapaaehtoisia ja haluamme mahdollistaa monipuolisen harrastustoiminnan Korpilahdella kaikille.

Korpilahden Martti R.Y on urheiluseura, jonka tavoitteena on tukea paikallisia Korpilahden omia liikuntamahdollisuuksia. Päälajeinamme on lasten jalkapallo, mutta talvikaudella on myös futsalia ja salibandya. Lisäksi aikuisille vaihtelevasti lentopalloa, perhesalibandya ja Kimpassa Kuntoon -kuntoliikuntaa.

Paikallisten liikuntamahdollisuuksien ylläpito ja jatkuminen on koko kylän etu. Lapsilla on hyödyllistä ja järkevää tekemistä ja liikuntapaikat pysyvät toiminnassa ja saatavilla. Mahdollistetaan yhteisvoimin tämän jatkuminen!

Harrastetoiminta tahdotaan mahdollistaa kaikille edullisten kausimaksujen ja kulujen ansiosta. Hyppää mukaan itse tai ilmoita lapsesi oman ikäistensä kanssa liikkumaan.
Sen lisäksi otamme ilolla vastaan uusia vapaaehtoisia valmentajia, aikuisia ja huoltajia joukkoomme. Maksamalla jäsenmaksumme 10€ tuet myös seuramme toimintaa, lue lisää kohdasta "Seuran tukeminen" josta löydät maksut ja sponsorit vuodelle 2023, lisäksi voit jättää yhteydenottopyynnön lomakkeen avulla voimme keskustella tuestasi seuralle.